Total styling day

Get the look in 1 day

Get the looks in twee dagen

Wil je er graag goed uitzien en vind je het leuk om tips te krijgen over jouw uitstraling? Schrijf je dan in voor onze styling tweedaagse door Piazza di Moda. 

Als ervaren stylisten zullen we jou in twee keer vier uur laten zien hoe jij nog meer kunt gaan stralen. We geven je niet alleen tips en adviezen over bij jou passende looks, make-up en haar maar gaan ook met je mee op pad als personal shopper. Krijg je er al zin in? 

Deze stylingdagen bieden we je aan voor een speciaal pakkettarief. Piazza di Moda zal deze 1 dag styling verdelen over twee dagen.

Styling-tweedaagse

Dag 1

Deze eerste dag van de stijl-tweedaagse staat in het teken van het samen ontdekken: Welke stijl wil jij dragen en uitstralen? Van welke kledingitems, kleuren, materialen en accessoires word jij blij? Wat past bij jouw persoonlijkheid en bij jouw werk? Samen bouwen we in drie stappen jouw garderobe opnieuw op:

1.Mini kleur- en stijladvies (1 uur)

We analyseren jouw kleurenpallet en lichaamsvorm

2. Garderobe check (3 uur)

Samen nemen we jouw garderobe door en bekijken welke items:

  • passen bij wie je nu bent
  • passen bij je kleurenpallet
  • jouw lichaamsvorm flateren (designs/materiaal)
  • vervangen moeten worden

Ook doen we een check of jouw accessoires nog up- to- date zijn.

Zet jouw schoenen, sieraden, sjaals, tassen, handschoenen et cetera alvast klaar!

3. Vervolgens creëren we nieuwe looks met je huidige kleding.

Tijdens het creëren van deze looks krijg je veel kleuradviezen, een vervolg op het kleuradvies (zie 1) maar dan praktisch toegepast:

  • Welke tinten kleuren kun je het beste met elkaar combineren?
  • Voor welke gelegenheid kun welke tint/kleur het beste dragen?

Dag 2 - Business shopping

Na dag 1 weet je wat jouw kleurenpallet en lichaamsvorm is, hebben we samen jouw garderobekast doorgenomen en opnieuw ingericht met items die:

  • jouw lichaamsvorm en kleurenpallet flatteren
  • jou blij maken
  • jou weerspiegelen als persoon en ondernemer
  • jouw nieuwe stijl/ look gaan weergeven

Op dag 2 staan Business Shopping, een Lunch en een Total Make-Over op het programma. Om jouw nieuwe look helemaal te vervolmaken.

Ter voorbereiding beginnen we de dag rustig met een heerlijke High Tea. Daarna gaan we aan de slag met:

1. Business Shopping (3 uur)

Jouw opnieuw bepaalde garderobe vullen we aan met kleding en accessoires die de bij jouw nieuwe look mooi completeren. Van tevoren bepaal je het budget dat je wil besteden.

Voorafgaand aan de business shopping selecteer ik 2 á 3 winkels waar jij jouw aanvullende items zeker kunt vinden. Ik leg je uit met welk doel we welke winkel bezoeken. Ook ‘trakteer’ ik je op de ‘5 gouden shop regels’

Dag 2 – Vervolg met Lunch & Total Make-Over

2. Lunch

 Na het shoppen kun je genieten van jouw aankopen tijdens een gezonde en lekkere lunch. Een rustmomentje op de dag, waarbij ik je informeer over het verloop van het middagprogramma met de Total Make-Over. We bespreken dan ook welke outfit je hiervoor wil aantrekken.

3. Total Make-Over

Na de lunch start de Total Make-Over om jouw look compleet te maken.

Je trekt jouw nieuwe outfit aan en ik breng je naar de kapster/visagiste* voor de final touch met haarstijling en visagie (2 uur).

Ter plekke informeer ik de kapster/visagiste over de bij jou passende en gewenste uitstraling. Bij dames kijk ik mee bij het aanbrengen van de make-up en haarstijl en geef ik jou tips hoe je deze ook gemakkelijk thuis kunt creëren. Bij de heren kijk ik mee met haar- en baardstijl.

*De kosten voor haarstyling en visagie (circa € 75,-) zijn niet inbegrepen in de prijs van de stijltweedaagse, deze dienen bij de kapper/visagiste voldaan te worden.

Na de Total Make-Over zul je je als nieuw voelen!

 

Nieuwsgierig naar hoe we jouw beste looks creëren? Neem contact op voor de styling-tweedaagse.