Reviews

Wat onze klanten vinden van ons kleur & stijladvies

Reacties en een lach zeggen meer dan duizend woorden. Dat geldt ook bij het stijlen van personen. Of het nu om zakelijke, persoonlijke of bruidsstyling gaat. 

Wij kunnen je vertellen wat ons kleur & stijladvies jou gaat opleveren, maar het gaat erom dat jij ziet wat het jou brengt. Hoeveel meer jij gaat stralen door het dragen van bepaalde kleuren kleding of in welke kleding jouw lichaamsvorm mooi uitkomt. Dan kom jij tot jouw recht!

Nieuwgierig wat de reactie is op hun styling van klanten van Piazza de Moda? Bekijk de foto’s en lees over hun ervaring!

Business styling

Voor

Na

 

‘Angela heeft mij enorm geholpen met haar coachingstraject, kleur en stijladvies en we zijn een gaan businesshoppen. Ik heb enorm veel aan haar advies en sta nu niet meer te twijfelen voor de kast. Ik gebruik haar stylingskaarten en kleurkaart nog steeds. Vooral haar digitale kledingsapp helpt mij enorm. Al mijn kleding zit in deze app. Angela maakt daar setjes van die ik zo uit mijn kast kan halen in de ochtend. Zonder na denken er top uitzien!’

– Myrthe

‘Angela is de beste!

Verstand hebben van kleren en kleuren, het lijkt zo simpel. Maar dat is het niet, voor mij niet althans.

Angela heeft me geholpen mijn kledingkast weer te harmoniseren met wie ik ben. Kleding die niet meer bij me paste is vervangen door kleding die uitstraalt wie ik ben in deze fase in mijn leven, zowel op privé als zakelijk vlak.

Het resultaat is niet alleen een opgeruimde en geordende kledingkast waardoor het elke dag een feestje is om mijn kast open te doen, maar ook draag ik nu alle kleding die in mijn kast hangt, waar ik voorheen slechts een paar kledingstukken droeg.  

Prachtige, nieuwe en kleurrijke kleding gecombineerd met kledingstukken die ik al had, voor iedere gelegenheid volop keus en alles is met elkaar te combineren.

Angela geeft goed advies en heeft me geleerd om meer durf en lef te hebben bij het dragen van nieuwe vormen en kleuren.

Last but not least: al mijn kleding, schoenen, sieraden en accessoires heeft Angela in een app gezet, zodat ik ’s ochtends kan bepalen welke outfit het best past bij mijn activiteiten van die dag.

Ik gun iedereen een Angela Messinella 😊.

– Jeanine van Barneveld, Mo Barnes B.V.

Aan het begin van het stijlcoaching traject

Resultaat business styling

‘Angela weet met kennis en enthousiasme je te laten inzien hoe je jouw uitstraling kunt verbeteren. Tot in detail!

In mijn geval om niet altijd mijn favoriete ‘kleur’ zwart te dragen, maar op specifieke businessmomenten juist voor kleur te kiezen.

Om krachtiger of rustiger over te komen. En het werkt, ik krijg er in ieder geval positieve reacties op.

Met haar app kan je kledingsets samenstellen. Met de opmerkingen die je erbij kunt plaatsen wanneer je dit droeg en wat de reacties of resultaten waren, krijg je een concreet stijlhandboek. Leuk en handig!

Bovendien is het werken met Angela gezellig en leerzaam. Je gaat altijd met meerdere tips naar huis.’

– Esther van der Lelie, Esther Communiceert

Voor

Na

 

‘Door haar kennis, enthousiasme en met haar oog voor detail heeft Angela in een mum van tijd complete outfits bedacht. Vaak met een mix van kleding die je zelf al hebt en nieuwe items die bij verschillende setjes te gebruiken zijn.

Dankzij de styling en kleurcoaching van Angela heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik heb van haar geleerd welke kleding, kleuren en make-up me goed staan en passen bij mijn huid.

Het is heel fijn om me met zelfvertouwen te kleden in de weteschap dat ik, dankzij Angela’s coaching, zowel zakelijk als informeel goed gekleed ben.’

– Tanja Abbel

Groepsstyling

‘Jouw enthousiasme en bedrevenheid en vooral eerlijkheid: helemaal goed.’

– Jolanda

Kreeg een mini kleur en stijl advies op de Wedding Fair XL en komt nu met 3 vrouwen een groepsstyling doen op 10 december.

Personal & business styling

‘Ik wist al wel langer dat ik hulp kon gebruiken bij mijn garderobe. Zowel zakelijk als privé. Ik ben geen type die houdt van shoppen en mijn kledingkast was nogal leeg. Ik had vooraf wel wat zorgen dat ik kleding zou gaan passen waar ik me niet prettig in zou voelen of kleding die totaal niet bij mij zou passen. Tijdens het shoppen verdwenen deze zorgen als sneeuw voor de zon. Ik werd helemaal blij van alles wat Angela voor me uitzocht. We kwamen in winkels die ik niet kende en Angela had echt oog voor kleur en combinaties. Ik was echt blij verrast! 

 Via de garderobe app heeft ze vele combinaties voor me klaargezet waar ik regelmatig even kijk of ik de juiste combinaties kies en ook de juiste kleding kies voor de juiste gelegenheid. Voor mij echt een uitkomst.

 Het voelt voor mijzelf heerlijk om mooie kleding aan te trekken. Ik krijg ook echt veel leuke reacties en complimenten uit mijn omgeving. Het valt anderen ook gewoon op dat ik veel beter gekleed ga. De juiste kleding dragen doet meer dan ik had verwacht. Zakelijk geef je het juiste visitekaartje af en in privé zie je er verzorgd uit. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik raad Angela zeker aan voor iedereen die hulp kan gebruiken met kledingadvies / styling.’

– Bert

 

Wil jij ook genieten van een make-over? Neem contact met ons op!