Reviews

Wat onze klanten vinden van ons kleur & stijladvies

Reacties en een lach zeggen meer dan duizend woorden. Dat geldt ook bij het stijlen van personen. Of het nu om zakelijke, persoonlijke of bruidsstyling gaat. 

Wij kunnen je vertellen wat ons kleur & stijladvies jou gaat opleveren, maar het gaat erom dat jij ziet wat het jou brengt. Hoeveel meer jij gaat stralen door het dragen van bepaalde kleuren kleding of in welke kleding jouw lichaamsvorm mooi uitkomt. Dan kom jij tot jouw recht!

Nieuwgierig wat de reactie is op hun styling van klanten van Piazza de Moda? Bekijk de foto’s en lees over hun ervaring!

Business styling

Voor

Na

 

‘Angela heeft mij enorm geholpen met haar coachingstraject, kleur en stijladvies en we zijn een gaan businesshoppen. Ik heb enorm veel aan haar advies en sta nu niet meer te twijfelen voor de kast. Ik gebruik haar stylingskaarten en kleurkaart nog steeds. Vooral haar digitale kledingsapp helpt mij enorm. Al mijn kleding zit in deze app. Angela maakt daar setjes van die ik zo uit mijn kast kan halen in de ochtend. Zonder na denken er top uitzien!’

– Myrthe

Groepsstyling

‘Jouw enthousiasme en bedrevenheid en vooral eerlijkheid: helemaal goed.’

– Jolanda

Kreeg een mini kleur en stijl advies op de Wedding Fair XL en komt nu met 3 vrouwen een groepsstyling doen op 10 december.

Personal & business styling

‘Ik wist al wel langer dat ik hulp kon gebruiken bij mijn garderobe. Zowel zakelijk als privé. Ik ben geen type die houdt van shoppen en mijn kledingkast was nogal leeg. Ik had vooraf wel wat zorgen dat ik kleding zou gaan passen waar ik me niet prettig in zou voelen of kleding die totaal niet bij mij zou passen. Tijdens het shoppen verdwenen deze zorgen als sneeuw voor de zon. Ik werd helemaal blij van alles wat Angela voor me uitzocht. We kwamen in winkels die ik niet kende en Angela had echt oog voor kleur en combinaties. Ik was echt blij verrast! 

 Via de garderobe app heeft ze vele combinaties voor me klaargezet waar ik regelmatig even kijk of ik de juiste combinaties kies en ook de juiste kleding kies voor de juiste gelegenheid. Voor mij echt een uitkomst.

 Het voelt voor mijzelf heerlijk om mooie kleding aan te trekken. Ik krijg ook echt veel leuke reacties en complimenten uit mijn omgeving. Het valt anderen ook gewoon op dat ik veel beter gekleed ga. De juiste kleding dragen doet meer dan ik had verwacht. Zakelijk geef je het juiste visitekaartje af en in privé zie je er verzorgd uit. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik raad Angela zeker aan voor iedereen die hulp kan gebruiken met kledingadvies / styling.’

– Bert

 

Wil jij ook genieten van een make-over? Neem contact met ons op!