Populaire dameskapsels 2021/2022

Heel 2021 wordt een feest; tenminste als het gaat om kapselvariatie. Een messcherpe pony, chique beschermende stijlen, korte snitten en gehydrateerde golven zetten de toon tijdens de modemaand. Van lange tot korte bobs. De celebs hebben de sfeer overgenomen en laten ons zien in de media en in de bladen dat er zoveel kapsels en vormen te kiezen is.

Kleuren

Ook het kleuren van het haar wordt niet vergeten. Dit keer zijn dikke highlights in tinten die dicht bij je natuurlijke kleur liggen, een van de grootste herfsttrends voor haarkleuren voor 2021. Met deze onderhoudsarme look kun je rekenen op eenvoudig onderhoud en gemakkelijke groei. Een andere trend om stil bij te staan is de glamour look uit de jaren 70. De pony wordt recht naar achteren en weg van je gezicht gerold.

Werk aan lagen

Piazza di Moda merkte op dat de vraag hoe je het beste volume en textuur kunt creëren veelvuldig werd gesteld. Door te werken aan lagen zorg je voor een geweldige manier om volume en textuur toe te voegen aan het haar. Dit is echter niet de enige manier. Gebruik bijvoorbeeld je stijltang om een lichte buiging toe te voegen aan je (bob)-kapsel voor een beetje meer vorm.

Gerelateerde fashion blogs