Personal
Coaching

Wil jij jouw persoonlijke en zakelijke uitstraling in harmonie brengen? Om het zelfvertrouwen te versterken en doelen te bereiken, offline en online? We helpen je graag met onze expertise.

Imago advies

Je hebt maar één keer de kans om een goede indruk te maken. Die indruk is dus heel belangrijk. Komt jouw uitstraling niet overeen met de functie die je bekleedt of wilt bekleden, zul je jouw doel niet bereiken. Dan krijgt een persoon geen duidelijke indruk van jou en vult hij/zij zijn of haar eigen oordeel over jou in. Dat vooroordeel is niet altijd juist en het kost veel energie om hem of haar van gedachten te veranderen. Wij helpen je graag met ons imago-advies om impact te maken met jouw ‘eerste indruk’, op een manier die bij jou past.

Imago programma

Het Piazza di Moda Styling & Business stappenplan:

Coaching dell’ identità

Identiteits coaching

Consigli di Stile

Kleur en Stijl advies

Shopping personale e check del guardaroba online e offline

Business Shopping & Garderobe check

Crescita dell’identità

Het continu verbeteren van je imago

Hoe pakken wij het Piazza di Moda, Styling & Business stappenplan aan?

Intake

Tijdens de intake wordt de huidige stijl en gewenste nieuwe stijl voor zakelijk en privé besproken. Deze intake is de basis die we samen met jou gaan uitvoeren.

Fashion Feng

Fashion Feng shui

Wij gaan op zoek naar jouw authentieke zelf. Hierbij brengen we jouw persoonlijke en zakelijke uitstraling in harmonie, waardoor jij zelfverzekerder wordt, dit uitstraalt naar anderen en zo je doelen behaalt.

Kleurenadvies

Kleuradvies

Met gekleurde analyse doeken ontdekken we welke kleurtonen 100% bij jou passen. Wij kijken naar jouw kleur huid, oog en haar.

Stylingadvies

Stylingadvies

Welk silhouet heb jij of hebben jouw medewerkers en welke kledingvorm past hier goed bij? Laat je/ jullie verrassen door onze tips & tricks.

Verzorging

Verzorging

Welk kapsel en welke baardvorm past bij welke gezichtsvorm en welke make-up bij welke huidtoon? Wij geven adviezen samen met onze professionele partners.

Kledingkast in harmonie

Harmonie

Wij brengen harmonie in jouw kledingkast voor de persoon die jij bent en de functie die jij bekleedt. In één opslag weet jij iedere ochtend makkelijk een passende combinatie te maken voor elke gelegenheid.

Het kleding & stijladvies van Piazza di Moda, Styling & Business is er voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat iedere persoon straalt zoals ie is, ongeacht ziekte, transformatie of een nieuwe situatie in het leven. Kijk in onze agenda voor onze kleur- en kledingmasterclasses. Of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Business Shopping

Heb je na ons kleding- & stijladvies de smaak te pakken en wil je nieuwe kleding en accessoires aanschaffen?
Maar vind je het moeilijk of heb je te weinig tijd? Ook dan is Piazza di Moda, Styling & Business er voor jou met:

Masterclass effectief shoppen

Masterclasses effectief & efficiënt shoppen

Kijk in onze agenda voor data, tijdstip en locaties en meld je aan!

Business shopping

Business shopping

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen bepalen we jouw shoppingwensen en maken afspraken over de invulling. Hoe fijn is het om je daarna geen zorgen te hoeven maken over jouw uitstraling. Wij zorgen voor de juiste kleding en accessoires op de momenten dat jij het nodig hebt. Dat levert jou veel tijd en gemak op!

Kids Styling

Je ‘goed in je vel voelen’ geldt ook voor kinderen. Niet ieder kind blaakt van zelfvertrouwen, is verlegen of heeft een ‘rugzakje’ waardoor zijn of haar echte ‘ik’ nog niet goed naar voren komt. Hoe fijn is het voor hen om zich hierin gesteund te voelen. Angela zet zich al jaren in als kleur- en kledingstyliste voor kinderen. Ze geniet ervan als kinderen blij weggaan, vol vertrouwen uitkijken naar een nieuwe schooldag mét kleding en kleur die bij hen past. Dit doet zij onder meer met kids kleurenanalyse dagen in kinderkleding winkels. Kijk in de agenda voor data, tijdstip en locaties en meld een kind aan! Wil je jouw kind, neefje, nichtje of buurkind laten stralen? Neem dan contact met ons op.