Wij zijn
Piazza di
Moda

Wij, Angela en Lorenzo, zijn ervaren image professionals. Wij hebben elkaar ontmoet tijdens een masterclass van Angela over Mindfulness Dressing van Fashion Feng Shui en zijn gaan samenwerken omdat wij dezelfde passie hebben voor mode en stijl en elkaar versterken. Alle twee geven we al meerdere jaren kleding- en stijladvies en verzorgen coaching, workshops en personal shopping. Het is onze passie om nog meer mensen te laten stralen van binnenuit met een hierbij passend uiterlijk. We genieten ervan als we mensen zien groeien in zelfverzekerdheid en het bereiken van eigen doelen op persoonlijk en zakelijk vlak. Met Piazza di Moda, Styling & Business richten we ons samen op de business-klant.

Over Angela

‘Ik ben Angela Messinella-Addis, Italiaans van bloed, maar geboren en getogen in Deventer. Getrouwd en gezegend met vier mooie zoons. Werkzaam als commerciële econoom en in international management heb ik jarenlang ervaring kunnen opdoen in de zakenwereld. In 2017/2018 volgde mijn opleiding tot imago professional. Dit kwam door een bijzonder concept dat ik Italië ontdekte. Dit concept bestond uit advisering van kleur en stijl bij kledingaanschaf en het complementeren van de totale outfit van kleur en stijl tot aan make-up en haar. In 2019 heb ik Mariangela Imago Styliste opgericht om jong en oud te adviseren over hun uitstraling. In 2020 heb ik mij gespecialiseerd in Fashion Feng Shui (Wardrobe Wellness): het harmoniseren van je kledingkast met wie jij bent. Dit gebruiken wij als één van onze coaching tools.

Mijn passie voor uiterlijke verzorging komt voort uit mijn Italiaanse achtergrond. Al van kleins af heb ik geleerd dat persoonlijke presentatie belangrijk is om:
  • Jezelf goed te laten voelen.
  • Om je directe relaties te respecteren en te verbeteren.
  • Je persoonlijke doelen beter te halen.
Angela Messinella-Addis

"Ontdek jezelf, wees jezelf,
want jij bent prachtig!"

-Angela-
Angela Messinella-Addis

Over Lorenzo

‘Ik ben Lorenzo Homoet, image professional voor multiculturele kleur en stijl adviezen. Van huis uit werd ik gestimuleerd te studeren én creatieve vaardigheden te ontdekken. Ik volgde naast leidinggevende functies in de avonduren de modevakschool en visagistenopleiding bij een visagiste academie in Amsterdam en de opleiding voor Imageconsultant. Mijn management- en projectervaring combineer ik met kennis van mode en uitstraling om kleur-, kleding en stijladvies te geven aan bedrijven en hun medewerkers. Met mijn multiculturele achtergrond begrijp ik ook cliënten met een donkere huidskleur goed. Angela en ik kunnen samen nog meer bedrijven en personen helpen met een authentieke en professionele uitstraling!’

"Ik help personen aan de juiste uitstraling-
wat maakt jou authentiek"

-Lorenzo-

Met wie werken wij samen?

Als image professionals willen wij jou, jouw bedrijf en medewerkers goed en gepast kunnen adviseren. Wij doen dit met onze eigen kennis en ervaring op het gebied van mode, styling en business. Piazza di Moda, Styling & Business werkt samen met professionele partners die iets toevoegen aan uiterlijke presentatie en uitstraling, zoals visagisten, hairstylisten, designers, retailers, grafische vormgevers, fotografen, scholen, modeacademies en social media experts. Wij noemen er een aantal:

Kun jij ook van toegevoegde waarde zijn voor onze business?

Neem dan contact met ons op
-Lorenzo-

Piazza di Moda Magazine

Het Piazza di Moda Magazine is hét magazine dat alle informatie op het gebied van stijl, kleur, imago, branding op een glanzende en aantrekkelijke manier weergeeft voor de lezers. Daarnaast worden de trends voor de komende seizoenen belicht en bieden wij een platform voor het niche onderwerp van ondernemers. De ondernemers presenteren zich in de stijlvolle look en feel van Piazza di Moda Styling & Business B.V. Het magazine wordt 4 x per jaar uitgebracht.

Piazza magazine