Wij zijn
Piazza di
Moda

Wij, Angela en haar team, zijn ervaren image professionals. Vanuit passie geven we al meerdere jaren kleding- en stijladvies en verzorgen we coaching, workshops en personal shopping. Het is onze passie om nog meer mensen te laten stralen van binnenuit met een hierbij passend uiterlijk. We genieten ervan als we mensen zien groeien in zelfverzekerdheid en het bereiken van eigen doelen op persoonlijk en zakelijk vlak. Met Piazza di Moda, Styling & Business richten we ons op de business-klant.

Over Angela

‘Ik ben Angela Messinella-Addis, Italiaans van bloed, maar geboren en getogen in Deventer. Getrouwd en gezegend met vier mooie zoons. Werkzaam als commerciële econoom en in international management heb ik jarenlang ervaring kunnen opdoen in de zakenwereld. In 2017/2018 volgde mijn opleiding tot imago professional. Dit kwam door een bijzonder concept dat ik Italië ontdekte. Dit concept bestond uit advisering van kleur en stijl bij kledingaanschaf en het complementeren van de totale outfit van kleur en stijl tot aan make-up en haar. In 2019 heb ik Mariangela Imago Styliste opgericht om jong en oud te adviseren over hun uitstraling. In 2020 heb ik mij gespecialiseerd in Fashion Feng Shui (Wardrobe Wellness): het harmoniseren van je kledingkast met wie jij bent. Dit gebruiken wij als één van onze coaching tools. In 2021 heb ik besloten om mijn diensten uit te breiden. Met Piazza di Moda Styling & Business voorzie ik nu ook de zakelijke professional van kleding- en stijladvies.

Mijn passie voor uiterlijke verzorging komt voort uit mijn Italiaanse achtergrond. Al van kleins af aan heb ik geleerd dat persoonlijke presentatie belangrijk is om:

  • Jezelf goed te laten voelen.
  • Om je directe relaties te respecteren en te verbeteren.
  • Je persoonlijke doelen beter te halen.


Samen met mijn team van professionals zet ik mij in om mijn klanten in persoonlijkheid en business te laten stralen.

Angela Messinella-Addis

"Ontdek jezelf, wees jezelf,
want jij bent prachtig!"

-Angela-

Met wie werken wij samen?

Als image professionals willen wij jou, jouw bedrijf en medewerkers goed en gepast kunnen adviseren. Wij doen dit met onze eigen kennis en ervaring op het gebied van mode, styling en business. Piazza di Moda, Styling & Business werkt samen met professionele partners die iets toevoegen aan uiterlijke presentatie en uitstraling, zoals visagisten, hairstylisten, designers, retailers, grafische vormgevers, fotografen, scholen, modeacademies en social media experts. Wij noemen er een aantal:

Kun jij ook van toegevoegde waarde zijn voor onze business?

Neem dan contact met ons op

Piazza di Moda Magazine

Het Piazza di Moda Magazine is hét magazine dat alle informatie op het gebied van stijl, kleur, imago, branding op een glanzende en aantrekkelijke manier weergeeft voor de lezers. Daarnaast worden de trends voor de komende seizoenen belicht en bieden wij een platform voor het niche onderwerp van ondernemers. De ondernemers presenteren zich in de stijlvolle look en feel van Piazza di Moda Styling & Business B.V. Het magazine wordt 4 x per jaar uitgebracht.

Piazza magazine