Ontdek jouw modestijl op het Italië-event op 20-22 mei!

Laat je inspireren met workshops én biologische verzorgingsproducten van Piazza di Moda

Van 20 t/m 22 mei 2022 vindt op Kasteel de Haar in Utrecht het Italië-event plaats. Piazza di Moda Styling & Business is één van de exposanten van dit event. En hoe. De van oorsprong Italiaanse imagoprofessional Angela Messinella-Addis en haar team nemen je als bezoeker mee in de wereld van kleur & stijl en modetrends. Met speciale workshop en adviezen voor mannen en vrouwen. Zoals kleur & stijl analyse, visagie en hairstyling en voor ondernemers ‘van casual naar business’. Bovendien introduceert Angela op het Italië-event voor het eerst haar eigen, in Italië ontwikkelde, biologische lijn gezichtverzorgingsproducten Troussy Rome & Crelisse.

Schrijf je in voor een van de workshops van het programma Lo Stile Italiano:

You only get one chance to make a first impression

Een eerste indruk duurt 0,2 seconden. Logisch dat je direct een goede indruk wilt maken, ervoor zorgen dat mensen zien wie je bent en waarvoor je staat. Maar hoe zorg je voor zo’n goede eerste indruk? Piazza di Moda Styling & Business helpt jou stralen.

Breng daarom een bezoek aan het Italië-event op 20, 21 of 22 mei en leer tips & tricks van Angela Messinella-Addis, dé imagoprofessional van Nederland, en haar professionele team.

Bezoek Italië-event & deelname workshops:

Mode, styling en primeur bij Piazza di Moda
Naast de workshops helpt het team van Piazza di Moda jou graag met tips & tricks en een volledige aanpak van jouw eigen look. Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke beursaanbiedingen, van gezichtsverzorging & make-up, tot hairstyling en total look met profiel foto LinkedIn. We ontvangen je hartelijk op onze stand, met aandacht, koffie, mooie kleding en accessoires voor mannen en vrouwen en introduceren jou onze eigen lijn biologische gezichtverzorgingsproducten Troussy Rome & Crelisse. Kom langs en beleef Lo Stile Italiano!

Gerelateerde fashion blogs