Styling; voor jouw moment

Angela

Laten we elkaar ontmoeten.

Piazza di Moda Styling & Business adviseert jou over de juiste kledingkleur, styling en over verbale en non-verbale communicatie, offline en online. Ieder detail telt om een goede indruk te maken. Op ons ‘modeplein’ vind jij wat je nodig hebt, we zijn er voor iedereen.

Nieuwsgierig naar wat we voor jouw uitstraling kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod.

Imagoprofessionals by Piazza di Moda, Styling & Business

 

Troussy Rome & Crelisse

Ruim een jaar geleden startte ik in samenwerking met een fabriek in Rome de ontwikkeling van biologische producten. Een weg van vooral veel testen en testen en nog eens testen, door mijzelf en ook huidspecialisten, en heel belangrijk, niet op dieren! Ik was sceptisch maar het is geweldig. Troussy Rome & Crelisse zijn gebaseerd op plantaardige extracten, bijenwas en kaviaar, en geven fantastische resultaten. De Crelisse crèmes trekken goed in de huid en voeden, rimpels verzachten bij gebruik al na één maand. De Troussy Rome make-up is subtiel, kent mooie tinten en blijft goed zitten.

Troussy

Personal
Styling

Wil jij jouw persoonlijke en zakelijke uitstraling in harmonie brengen? Om het zelfvertrouwen te versterken en doelen te bereiken, offline en online? We helpen je graag met onze expertise op kleur & stijl.

Business Styling

Wil je als bedrijf of organisatie herkenbaar zijn en in jouw huisstijl investeren? Denk dan ook aan de corporate uitstraling van jouw medewerkers. Met corporate kleding of individuele styling die voldoet aan corporate wensen.