De nieuwe biologische make-up en verzorging van Troussy Rome & Crelisse laten je stralen!

Op het Italië-event in Utrecht, 20-22 mei, lanceer ik mijn eigen lijnen make-up en huidverzorgingproducten: Troussy Rome & Crelisse. Biologische producten die iedereen kan gebruiken. Want wie je ook bent, we willen allemaal stralen zonder rode vlekken of jeuk. Ik ben best trots dat ik deze lijn nu introduceer. Als imagoprofessional, omdat ik het belangrijk vind dat ieder er goed moet kunnen uitzien, en als Italiaanse, omdat ik vroeger bij het zien van mooie filmsterren er stiekem al van droomde een eigen make-uplijn te hebben.

Ruim een jaar geleden startte ik daarom in samenwerking met een fabriek in Rome de ontwikkeling van biologische producten. Een weg van vooral veel testen en testen en nog eens testen, door mijzelf en ook huidspecialisten, en heel belangrijk, niet op dieren! Ik was sceptisch maar het is geweldig. Troussy Rome & Crelisse zijn gebaseerd op plantaardige extracten, bijenwas en kaviaar, en geven fantastische resultaten. De Crelisse crèmes trekken goed in de huid en voeden, rimpels verzachten bij gebruik al na één maand. De Troussy Rome make-up is subtiel, kent mooie tinten en blijft goed zitten.

 

Dit zijn de producten die je op het Italië-event en via mijn weblink kunt ontdekken: de make-up lijn Troussy Rome bestaat uit foundation, primer, fixator, mascara, oogschaduw, eyeliner, lipgloss en lipolie of -balsem, corrector en blushes; de Crelisse huidverzorgingsproducten zijn: dag- en nachtcrème voor verschillende huidtypen, maskers, baard- en scheercrème, handcrème. Met beiden kun je jezelf verzorgen en stralen zoals de echte Italianen dat ook doen. Of anderen helpen met de verzorging van hun huid en uitstraling in jouw schoonheids- of visagiepraktijk.

 

Nieuwsgierig? Kom naar het Italië-event en koop als één van de eersten jouw Italiaanse make-up of crème met 25% introductiekorting (een pinautomaat is aanwezig).

Gerelateerde fashion blogs