Business
Coaching

Wil je als bedrijf of organisatie herkenbaar zijn en in jouw huisstijl investeren? Denk dan ook aan de corporate uitstraling van jouw medewerkers. Met corporate kleding of individuele styling die voldoet aan corporate wensen. En met houding & gedrag, offline en online. Belangrijk is dat iedere medewerker uitstraalt wie hij/zij zelf is en over welke kwaliteiten hij/zij beschikt. Het totaalplaatje moet kloppen om authentiek over te komen. Die uitstraling geeft jouw bedrijf een boost.

Kleur- & stijladvies

Zullen we een afspraak maken om jouw corporate kleur- en stijlwensen door te spreken? Vervolgens werken we een duidelijk advies uit waarbij we rekening houden met de gewenste uitstraling, maatwerk kleding en kleur & stijl waarbij de authenticiteit van het personeel en de functie overeind blijft staan. Weet je dat we ook kleur- en kledingmasterclasses op jouw bedrijfslocatie kunnen verzorgen?

‘You only get one chance to make a first good impression’. Is your company ready?

Imago advies

We willen allemaal beoordeeld worden op onze kwaliteiten. Juist daarom is het zo belangrijk om een kloppend totaalbeeld te hebben. Dat geldt voor jou als persoon maar ook voor jouw bedrijf. Klopt de uitstraling van jouw bedrijf met de missie/visie? Sluit de performance van jouw medewerkers hier goed op aan? Als zij zich authentiek en zelfverzekerd presenteren komen zij zelf en jouw bedrijf professioneel over. Dat geeft jou net dat streepje voor op jouw concurrenten. Onze aanpak richt zich ook op nieuwkomers: stagiaires, sollicitanten, herintreders en zij-instromers. Piazza di Moda, Styling & Business heeft veel business- en mode-ervaring om jouw bedrijf en jouw medewerkers te kunnen adviseren. Dit doen wij met:

Kleurenadvies

Kleur & stijladvies

Kleur & Stijl hebben invloed op een goede eerste indruk. Wij adviseren jou en jouw medewerkers hoe om te gaan met het juiste kleur- en stijlgebruik. Succes verzekerd!

Fashion Feng

Offline en online advies

Voor fysieke en hybride bijeenkomsten kunnen andere regels gelden. Wij weten wat wel en niet werkt op de verschillende kanalen.

Presentatie-advies

Houding & gedrag bepalen voor een groot deel hoe jij overkomt. Als het totaalplaatje klopt, kom je overtuigender over.

Stylingadvies

Tips over verbale en non-verbale communicatie

Houding & gedrag bepalen voor een groot deel hoe jij overkomt. Jouw overtuigingskracht wordt hierdoor versterkt. Als het totaalplaatje klopt, kom je overtuigender over.

Masterclasses

Masterclasses

Masterclasses op het gebied van persoonlijke en zakelijke presentatie. Met een positieve uitstraling op jouw zakelijk werkomgeving.

Wil je het beste uit jouw bedrijf en jouw medewerkers halen?

Piazza di Moda, Styling & Business heeft voor ieder bedrijf of organisatie advies op maat.

Masterclasses

Een corporate aanpak van kleur- & stijladvies kunnen wij goed overbrengen met trainingen. Piazza di Moda, Styling & Business heeft een uitgebreid trainingsaanbod waaruit we voor jouw bedrijf een maatwerk-voorstel kunnen maken:

Masterclasses zakelijk

Zakelijk

Masterclasses winkeliers

Winkeliers

Masterclasses kidsstyling

Special projects

Interesse in een masterclass ‘in house’? Stuur ons een bericht. Kijk ook in onze agenda