Bruidsmake up

Op de meest bijzondere dag van je leven, verdient elke bruid een make-up die haar natuurlijke schoonheid benadrukt en haar unieke kenmerken naar voren brengt. Met behulp van professionele visagiste kun je ervoor zorgen dat je straalt op je bruiloft, of je nu blauwe of bruine ogen hebt. 

Tarieven

Visagie bruid : € 150,-

Visagie bruidsgasten : € 35,- 

Wat ga ik voor je doen? 

  • Test make up,
  • dag make up,
  • en touch up

Bruidsmake up
Naturel

Voor de bruid die een tijdloze, natuurlijke uitstraling verkiest, is een naturelle bruidsmake-up de perfecte keuze. Deze stijl omvat zachte tinten die de natuurlijke schoonheid van de bruid verbeteren, zonder te opzichtig te zijn. Een subtiele foundation, aangevuld met een vleugje blush en een lichte, neutrale oogmake-up, benadrukt de frisheid van de huid en geeft een stralende gloed. Voor de lippen kunnen natuurlijke tinten zoals zachtroze of perzik worden gebruikt om de look af te maken.

Bruidsmake up voor blauwe ogen

Voor bruiden met blauwe ogen kan de make-up worden aangepast om hun ogen te laten stralen op hun speciale dag. Warme, aardse tinten zoals koper, brons en taupe werken goed om de blauwe tinten in de ogen te accentueren. Een subtiele smokey eye met bruine tinten kan een prachtig contrast creëren en de ogen laten opvallen. Het gebruik van waterdichte mascara en eyeliner zorgt ervoor dat de make-up de hele dag blijft zitten, zelfs tijdens emotionele momenten.

Troussy

Bruidsmake up voor bruine ogen

Voor bruiden met bruine ogen biedt bruidsmake-up de mogelijkheid om hun warme oogkleur te accentueren. Neutrale tinten zoals taupe, champagne en perzik kunnen worden gebruikt om de natuurlijke schoonheid van bruine ogen te versterken. Een subtiele winged eyeliner en mascara helpen om de ogen te definiëren en te laten stralen. Voor een extra vleugje glamour kunnen bruiden kiezen voor een vleugje gouden of bronzen oogschaduw om een ​​prachtige glans toe te voegen.

Wat kost bruidsmake up

Piazza di Moda verzorgt de bruidsvisagie voor de bruid, maar indien gewenst, ook voor de bruidsgasten. Voor de bruid verzorgen wij vooraf een test make-up en de uiteindelijke bruids make-up look op de huwelijksdag zelf. Tevens bieden wij een touch up aan d.w.z. wij zullen de make-up van de bruid bijwerken, kort voordat het avondfeest begint.

Visagie bruid : € 150,-

Visagie bruidsgasten : € 35,-